MediaWatch

Seerne brugte mindre tv-tid på OL i Tokyo end i Rio

I gennemsnit brugte hver dansker 12 tv-timer på at se sommer-OL i Tokyo, viser tal fra DR Medieforskning. Det største tidsforbrug lå på DR's platforme, hvor streaming udgjorde en større andel.

Cykelrytterne Frederik Rodenberg, Lasse Norman Hansen, Rasmus Lund Pedersen og Nicklas Larsen sørgede for en OL-sølvmedalje til Danmark i 4.000 meter holdforfølgelsesløb | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Sommerens sidste store sportsbegivenhed, OL i Tokyo, blev ikke samme seermagnet som forgængeren, der blev afholdt i Rio i 2016.

Det fremgår af tal fra DR Medieforskning, der har set på det samlede tidsforbrug på tværs af DR's og Discoverys tv-kanaler samt DR's streamingtjeneste DRTV.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs