MediaWatch

Kommende streamingspiller slår kloen i Reese Witherspoons medievirksomhed

Medieforetagendet "Hello Sunshine", som er stiftet og ejet af Hollywood-skuespiller Reese Witherspoon, står til at blive afhændet til et endnu unavngivet selskab som del af en plan om at bygge nyt underholdningsselskab.

Foto: Jean-Baptiste Lacroix/AFP/Ritzau Scanpix

En medievirksomhed, som har fået finansiering af kapitalfonden Blackstone og endnu ikke har et navn, er i færd med at opkøbe skuespiller Reese Witherspoons medievirksomhed "Hello Sunshine", som bl.a. står bag HBO-serien "Big Little Lies". Det meddeler virksomheden til The Wall Street Journal.

Opkøbet er virksomhedens første og indgår i planerne om at opbygge et underholdningsselskab, der skal kunne byde ind med indhold til det fremadstormende streamingmarked. Virksomheden skal ledes af de to tidligere Disney-chefer Kevin Mayer og Tom Staggs. Kevin Mayer forlod sidste år stillingen som adm. direktør for videoappen Tiktok.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs