MediaWatch

"Vi skal ind med sport i flere markeder, og det kommer vi også"

MediaWatchs Sommerbarometer: Tabet af "Danmarks på det tidspunkt bedste fodbold-kommentator", rettighedskøb og nye Viaplay-erobringer, et overraskende jobskifte tilbage til sportens verden og en fejlprognose omkring covid-19 dannede første halvårs høj- og lavpunkter for Peter Nørrelund, sportsdirektør i Nent.

Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"20. maj, da vi annoncerede, at vi lancerer Viaplay i Holland i 2022 og at vi blandt andet gør det med eksklusive rettigheder til Formel 1, der nærmest er blevet nationalsport i Holland efter Max Verstappen har kørt sig op i toppen af formel 1-feltet. En række lokale medier og en enkelt stor international spiller forsøgte at købe de rettigheder, og så blev det os, der løb med dem. Det var en god dag, da vi kunne fortælle om det."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs