MediaWatch

Seerredaktør skal granske grønlandssag på TV 2: "Alle alarmklokker skal jo ringe"

TV 2 sætter intern undersøgelse af den såkaldte "grønlandssag" i gang gennem den uafhængige seerredaktør Lars Bennike. Hovedtillidsmand ser sagen som enkeltstående situation: "Vi har så mange systemer, men de systemer er ikke blevet brugt," lyder det.

Foto: TV 2 /Danmark

Torsdag kulminerede den såkaldte "grønlandssag" på TV 2, da den ansvarlige redaktionschef på TV 2, Ulla Østergaard, fratrådte sin stilling.

Det skete efter længere tids kritik af forløbet, hvor en graverende historie om den grønlandske politiker og kandidat til posten som landsstyreformand Múte B. Egede blev bragt kort før det grønlandske valg, men uden der var dokumentation for historien, og uden kritikken var blevet forelagt hovedpersonen. Historien blev i april trukket tilbage og beklaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: OL-håndbold og sejlsport trak flest seere

TV 2's nye underholdningsprogram "Først og sidst" tabte sin førerposition fra forrige uge til en række OL-opgør, som skubbede andre formater ned af listen. OL stod for 12 af 20 udsendelser i Kantar Gallups liste over sidste uges 20 mest sete liveprogrammer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs