MediaWatch

Dk4 ansøger om at filme og vise rigsretssagen mod Inger Støjberg

Den private tv-station Dk4 har sendt en ansøgning til Rigsretten om at filme og transmittere de offentlige forhandlinger i den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Dk4 sigter efter at få lov til at vise billeder og lyd fra de offentlige forhandlinger i rigsretssagen mod tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, hvis indledende retsmøde skydes i gang 25. juni. Det skriver Dk4 i en pressemeddelelse.

Det sker, efter at Folketinget i starten af juni afviste Inger Støjbergs eget lovforslag om at tillade at sende direkte tv-billeder fra rigsretssagen, der begynder 2. september og har sidste retsmøde 30. november.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs