MediaWatch

Dk4 ansøger om at filme og vise rigsretssagen mod Inger Støjberg

Den private tv-station Dk4 har sendt en ansøgning til Rigsretten om at filme og transmittere de offentlige forhandlinger i den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Dk4 sigter efter at få lov til at vise billeder og lyd fra de offentlige forhandlinger i rigsretssagen mod tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, hvis indledende retsmøde skydes i gang 25. juni. Det skriver Dk4 i en pressemeddelelse.

Det sker, efter at Folketinget i starten af juni afviste Inger Støjbergs eget lovforslag om at tillade at sende direkte tv-billeder fra rigsretssagen, der begynder 2. september og har sidste retsmøde 30. november.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs