MediaWatch

Tre fjerdedele af indholdet på TV 2 foregik på dansk i 2020

Andelen af dansksproget indhold på TV 2's hovedkanal steg i 2020 med 2,9 procentpoint i forhold til i 2019 viser tv-stationens public service-redegørelse.

Skuespillere fra TV 2s "Badehotellet" | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau Scanpix

Der blev talt dansk i 75,4 pct. af de lidt over 7000 programtimer, som blev sendt på TV 2's hovedkanal i 2020. Det fremgår af tv-selskabets årlige public service-redegørelse.

Og danske seere har fulgt med i stor stil, når der er blevet sendt indhold på modersmålet. 86 pct. af seernes tid på TV 2's hovedkanal er således gået med at se programmer med dansk tale. Det bliver i redegørelsen delvist tilskrevet en opprioritering af "dansk kvalitetsindhold" såvel som de mange coronarelaterede pressemøder, der er blevet fulgt tæt af seerne og foregår på dansk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs