MediaWatch

TV 2 beklager fejl i dokumentar

Tv-stationen har fået kritik for en ny dokumentar om en pornoafhængig komiker, der undskylder for uopfordret at have sendt såkaldte dick pics til kvinder. En af de deltagende i dokumentaren er tidligere dømt for seksuel omgang med en mindreårig, men det bliver ikke oplyst i programmet. Det er en fejl, lyder det fra redaktør.

Foto: Claus Troelsgaard/TV 2

En ny TV 2-dokumentar "Alex undskylder dick pics" er blevet mødt med kritik de seneste dage for at lade en krænker, der uopfordret har sendt såkaldte dick pics til kvinder, få uimodsagt taletid på TV 2's platform samt bringe et interview med en mand, der tidligere er dømt for seksuel omgang med en mindreårig. Det skriver Berlingske.

Chefredaktør for TV 2 Echo og TV 2 Play Nyhederne Marie-Louise von Holstein afviser, at der er tale om uimodsagt taletid, da bl.a. en medvirkende sexolog oplyser, at krænkelserne er strafbare, men beklager, at TV 2 ikke oplyser seerne om en anden medvirkendes tidligere dom, selvom stationen var bekendt med dette.

"Det er en klar fejl, at det ikke er blevet fortalt, at han er dømt tilbage i 2017. Det retter vi op på, og det er også rettet nu," siger Marie-Louise von Holstein til Berlingske

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs