MediaWatch

Ny rektor sætter kunstnerisk kurs for Filmskolen

Tine Fischer overtager rektorstolen hos Den Danske Filmskole og varsler, at meget af det, hun vil arbejde for, vil være "i god dialog" med eleverne, der fik presset den tidligere rektor af stolen.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Mangeårig direktør for de københavnske filmfestivaler såsom CPH:Dox, Tine Fischer, bliver ny rektor for Den Danske Filmskole, og efter de seneste års debat om, hvordan filmskolen skal balancere mellem teori og praksis, er hun ikke i tvivl om, hvor hun vil lægge snittet. Det fortæller hun til Politiken.

"Jeg tror på, at de kunstneriske uddannelser skal have lov at være kunstneriske uddannelser. Det har meget af samtalen om skolen handlet om. Meget af det, jeg står for, vil være i god dialog med det, eleverne har kæmpet for. Derfor synes jeg ikke, jeg kunne gå forbi," siger Tine Fischer til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs