MediaWatch

DR fortsætter med corona-tiltag efter forlængede restriktioner

Skærpede coronaregler hos DR, der blev indført før jul for at begrænse smittespredning, bliver forlænget til 17. januar.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Dagen efter forlængede coronarestriktioner på tværs af samfundet blev meldt ud, oplyser DR, at public service-huset også vil fortsætte med flere tiltag, som er sat i verden for at dæmme op for spredning af coronavirus.

Det betyder, at DR frem til 17. januar fortsat vil tilbyde lyntest af coronasmitte for de medarbejdere, der er nødt til at møde ind på job hos DR i København og Aarhus. Hos TV 2 har man også valgt at forlænge medarbejdernes mulighed for at blive lyntestet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs