MediaWatch

HBO har ikke planer om parallel biograf- og streamingpremiere i Danmark

Det bliver umiddelbart kun i USA, at film fra Warner Bros. får premiere på streaming og i biografer samme dag. Amerikansk streamingbrand flytter til bl.a. Danmark i anden halvdel af 2021.

Film produceret af Warner Bros. får i 2021 amerikansk premiere i biografer og på HBO Max samtidig. | Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

To nyheder sendte Warner Media, der bl.a. står bag HBO, ud til omverden torsdag. For det første vil film fra Warner Bros. i 2021 få amerikansk premiere på streamingtjenesten HBO Max samtidig med premiere i amerikanske biografer. For det andet vil HBO Max i anden halvdel af 2021 blive bredt ud til Latinamerika og Europa – i Danmark og resten af Norden som afløser for HBO Nordic.

Men den amerikanske strategi for premierer på Warner-film følger i udgangspunktet ikke med, når HBO Max rykker uden for USA's grænser. Tom Krogsgaard Nielsen, europæisk pressechef for HBO, oplyser til MediaWatch, at den nye premieremodel "umiddelbart er eksklusiv" for det amerikanske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs