MediaWatch

Flere ser TV Avisen gennem streamingtjeneste

I takt med at interessen for nyheder er steget under coronakrisen, oplever DR en vækst på streamingplatformen DRTV.

Foto: Jens Dresling

Nyheds- og informationsbehovet er steget under coronakrisen, og det har bl.a. givet seervækst til DR's TV Avisen, hvor flere streamer nyhedsudsendelsen gennem DRTV. Det skriver DR.

For DR's nyhedsudsendelser, der bliver sendt klokken 18.30 og klokken 21, er det sket en stigning på hhv. 86 pct. og 73 pct. i forhold til, hvor mange der streamede nyhedsudsendelserne på DRTV i samme periode sidste år. Trods fremgang på DRTV ser cirka ni ud af ti seere TV Avisen via flow på DR1.

Senest har DR valgt at forlænge sine ekstra nyhedsformater, der inkluderer en nyhedsudsendelse om morgenen og til middag. De ekstra formater blev indført efter coronanedlukningen i marts, hvor den oprindelige plan var at lukke udsendelserne ved årsskiftet. Men den beslutning er nu udskudt til påsken 2021 i lyset af coronasituationens udvikling både herhjemme og i udlandet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs