MediaWatch

DR-direktør inviterer unge ansatte til møde: "Vi har ikke den kultur, vi gerne vil have alle steder"

Det er ikke kun i DR Nyheder, at der skal ske en kulturændring. I DR Kultur, Børn og Unge har der også været nylige sager om grænseoverskridende adfærd, siger direktør Henrik Bo Nielsen, der i første omgang vil mødes med elever og praktikanter i DR.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

Godt to uger efter tv-værten Sofie Linde for åben skærm satte sexchikane på dagsordenen i Danmark og især Mediedanmark er beretningerne om grænseoverskridende oplevelser og seksuelle krænkelser skudt op af mediemulden. Samtidig har de fleste medieledelser haft travlt med at ransage retningslinjer og sætte tiltag i gang for at få luget ud i en kultur, der for få uger siden stadig gemte på talrige historier om upassende berøringer, beskeder og krænkelser.

Senest har ti tidligere praktikanter i DR klaget til DR's HR-ledelse over sexistiske oplevelser, og selvom sagerne har været centreret om nyhedsafdelingen, DR Nyheder, så er der også blæst til handling DR Kultur, Børn og Unge, fortæller direktør Henrik Bo Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs