MediaWatch

"Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde en indbygget alarm, der sagde mig, at det var udenfor ministeriets kompetencefelt"

MediaWatchs Sommerbarometer: Jubilæum for genforeningen i det syddanske, frustrende fredage, et påbud fra Kulturministeriet og implementering af en ny struktur var med til at præge første halvår for TV Syds direktør, Betina Bendix.

Direktør for TV Syd, Betina Bendix. | Foto: Tais Tullin/TV Syd

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"2020 er jo et helt særligt år - 100-året for Danmarks Genforening. TV Syd havde udviklet et liveshow om Genforeningen, som vi havde premiere på 8. januar. Det var ikke et tv-show, men et show for et levende publikum. Vi skulle have afviklet syv shows i foråret rundt omkring i landsdelen, men vi nåede kun to, før landet blev lukket ned. Men den aften, den 8. januar, på Folkehjem i Aabenraa, hvor salen var stuvende fuld og pladserne revet væk på få timer, der blev jeg glad og stolt over, at vores lille tv-station kunne levere så flot et show om en så vigtig historisk begivenhed. Vi har i øvrigt flyttet de fem aflyste shows til 2021."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs