MediaWatch

Streamingforbruget er generelt steget – men færre unge streamer dagligt

Mens appetitten på streaming generelt er steget i befolkningen, ser det anderledes ud for de 12-18-årige, hvor antallet af daglige streamere faldt til under 50 pct. sidste år. Andelen af husstande uden tv er stagneret efter flere års stigning.

Foto: Kham/Reuters/Ritzau Scanpix

Færre ser spillefilm, serier og nyheder på traditionelt flow-tv, og flere vælger at streame i stedet. Den udvikling har været udtalt de seneste år.

Fra 2017 til 2019 er andelen af befolkningen, der streamer minimum ugentligt, steget med 6 procentpoint til 60 pct., mens andelen af de traditionelle tv-seere er faldet med 5 procentpoint, således at 75 pct. ugentligt så tv i 2019. Det viser Slots- og Kulturstyrelsens rapport "Rapportering om mediernes udvikling i Danmark 2020", som netop er sendt på gaden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs