MediaWatch

Streamingforbruget er generelt steget – men færre unge streamer dagligt

Mens appetitten på streaming generelt er steget i befolkningen, ser det anderledes ud for de 12-18-årige, hvor antallet af daglige streamere faldt til under 50 pct. sidste år. Andelen af husstande uden tv er stagneret efter flere års stigning.

Foto: Kham/Reuters/Ritzau Scanpix

Færre ser spillefilm, serier og nyheder på traditionelt flow-tv, og flere vælger at streame i stedet. Den udvikling har været udtalt de seneste år.

Fra 2017 til 2019 er andelen af befolkningen, der streamer minimum ugentligt, steget med 6 procentpoint til 60 pct., mens andelen af de traditionelle tv-seere er faldet med 5 procentpoint, således at 75 pct. ugentligt så tv i 2019. Det viser Slots- og Kulturstyrelsens rapport "Rapportering om mediernes udvikling i Danmark 2020", som netop er sendt på gaden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs