MediaWatch

Telia skifter ud i koncernledelsen forud for ny strategi

Som led i arbejdet med en ny strategi har Telia gennemført flere forandringer i sin øverste ledelse. Tre direktører forlader selskabet, mens man har udpeget ny direktør for blandt andet det danske marked.

Allison Kirkby har som adm. direktør i Telia rystet posen i koncernledelsen. | Foto: Emilia Therese/TDC/PR

Telia ryster posen i sin øverste ledelse i forbindelse med forarbejdet til en ny strategi for Norden og Baltikum. Selskabet siger således farvel til tre direktører og har hentet to nye topchefer eksternt, mens en intern kandidat forfremmes til posten som ny øverste direktør for Danmark, Estland og Litauen.

På posten som strategidirektør og ny såkaldt head of global business har Telia ansat østrigeren Markus Messerer. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i schweiziske Alltron, der er it-selskabet Competecs B2B-forretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs