MediaWatch

Top 20: En halv million så sæsonpremiere på sidste omgang "Rita"

Godt en halv million seere var med, da femte og sidste sæson af serien "Rita" havde premiere på TV 2 i sidste uge, hvor DR's dramadokumentar om det dansk-tyske grænseland trak flest seere til.

Foto: Martin Juul/TV 2

Mandagens dramavindue på TV 2 ringede i sidste uge ind til femte sæson af dramaserien "Rita", der senest var på skærmen i 2017. Det gensyn trak lidt mere end en halv million live-seere til, viser seertallene fra Kantar Gallup – og under det gennemsnitlige seertal på knap 800.000, som serien ifølge TV 2 har haft i de første fire sæsoner.

Med 522.000 live-seere, som altså ikke tæller efterfølgende on demand-sening, stemplede Rita ind som det sjettemest sete program i ugens løb og det tredje mest sete TV 2-program kun overgået af "Badehotellet" og livsstilsprogrammet "Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs