MediaWatch

Tv-distributør får adgang til hele Norlys' fibernet

Altibox, der har norske rødder, kan fremover fiske kunder i hele Norlys' fibernet, efter de to parter har indgået ny aftale.

Foto: PR/Norlys

Altibox, der sælger tv, bredbånd og telefoni, får adgang til hele Norlys' fibernet, oplyser parterne i en meddelelse.

Aftalen mellem de to parter betyder, at Altibox får adgang til godt 600.000 husstande. Altibox og Norlys indgik sidste år en aftale alene for Midt- og Nordjylland, og nu bliver den resterende del af Norlys' dækningsområde i Jylland så føjet til.

"Vi tilbyder et anderledes tv-udbud og streaming på en helt ny tv-platform, og det ser vi frem til at rulle ud i store dele af Jylland," siger Søren Harding, adm. direktør for Alibox Danmark, i meddelelsen.

Kunder i Midt- og Nordjylland kan før sommerferien købe produkter fra Altibox, mens Altibox' tilbud bliver tilgængeligt på det øvrige Norlys-fibernet fra slutningen af året.

Altibox er ejet af den norske Lyse Energi og har været på det danske marked siden 2008.

"Altibox leverer et tv-produkt, som er et reelt alternativ til de øvrige tilbud om indhold på fibernettet, og et stort og varieret indhold er gode nyheder for Norlys' andelshavere og husstande i dækningsområdet. Vi kommer stadig tættere på et helt åbent fibernet med et stort udvalg af internetprodukter og tjenester, og vi håber, at aftalen med Altibox kan være medvirkende til, at endnu flere kunder vælger at tilslutte sig fibernettet," siger Kristian Freiesleben, wholesalechef hos Norlys, i meddelelsen.

Norlys står selv bag tv-distribution gennem ejerskabet af Stofa og Boxer.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere