MediaWatch

Nent kalder de fleste hjemsendte ansatte tilbage med udsigt til Superliga-start

Godt en tredjedel af de medarbejdere, som Nent sendte hjem i coronakrisens begyndelse, er stadig hjemsendt. Hovedparten er tilbage på job, efter tyske Bundesligaen er gået i gang, og inden Superligaen og Nordicbet Ligaen begynder i denne uge.

Holdene i de to bedste danske fodboldrækker skal i aktion igen i denne uge. Her et billede fra en træningskamp i weekenden mellem Vejle, der spiller i Nordicbet Ligaen, og Silkeborg, der spiller i Superligaen. | Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I de to bedste danske fodboldrækker for mænd, Superligaen og Nordicbet Ligaen, ruller bolden atter i denne uge efter godt to måneders coronapause.

Hos Nordic Entertainment Group (Nent), der har to tredjedele af rettighederne til Superligaen og de fulde rettigheder til Nordicbet Ligaen, betyder det flere folk på job. I slutningen af marts, hvor stort set alle sportsbegivenheder var sat på pause, hjemsendte selskabet omkring 50 ansatte, der beskæftiger sig med Nents sportsdækning. Med genstart af de to bedste danske fodboldrækker i nær fremtid er størstedelen af de hjemsendte medarbejdere tilbage på job, oplyser Kim Mikkelsen, sportschef hos Nent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opskalering i Egmont, tv-tal fra året der gik og oprustning på cybersikkerhed har været med til at sætte farve på denne uge i den danske mediebranche. Få overblik over paletten med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs