MediaWatch

Distributører og TV 2 forlænger bredere distribution af TV 2 News

TV 2 og en række tv-distributører er blevet enige om at fortsætte med at sende nyhedskanalen TV 2 News ud til flere seere. 700.000 flere husstande end normalt har adgang til kanalen.

Foto: Martin Lehmann

Nyhedskanalen TV 2 News vil også i april være tilgængelig i omkring 700.000 flere husstande end normalt, oplyser TV 2 i en meddelelse.

Det er distributørerne TDC, der står bag Yousee, Stofa, Boxer, Telia og Altibox, som i april distribuerer nyhedskanalen som ekstrakanal eller eventkanal. TV 2 News er i forvejen i grundpakken hos Canal Digital og Viasat. Baggrunden for den bredere distribution er den coronakrise, som de seneste uger har sat sit kraftige præg på nyhedsbilledet og samfundet som helhed.

Aftalen mellem TV 2 og distributørerne gjaldt i første omgang til udgangen af marts, men er altså nu blevet forlænget med en måned.

"Jeg husker ikke en situation, hvor TV 2's public service-rolle i forhold til nyhedsdækning har været mere væsentlig, end tilfældet er lige nu," siger Mikkel Hertz, nyhedsdirektør for TV 2, i meddelelsen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere