MediaWatch

Fejl i sagsbehandling giver nyt håb til Filmstriben i København

Københavns Kommunes overvejelser om at lukke den gratis streamingtjeneste Filmstriben for kommunens borgere beror på to fejl. Det kan få betydning for tjenestens fortsatte tilstedeværelse i kommunen.

Foto: Screenshot, filmstriben.dk

To fejl i sagsbehandlingen af den planlagte lukning af Filmstriben for Københavns Kommunes biblioteksbrugere kan vende sagen og holde den gratis streamingtjeneste åben i kommunen. Det skriver Kulturmonitor.

I en orientering fra Kultur- og Fritidsforvaltningen lyder, at der er lavet fejl i både optælling af antallet af lånte film – der var opgjort til at være 53.431, men i virkeligheden er 228.479, da det første tal i var stedet antallet af unikke brugere af tjenesten – og angivelsen af, hvor mange film der årligt ses per bruger. Oprindeligt lød det, at "langt de fleste" kun ser én film årligt, men det gælder i virkeligheden kun 16.863 brugere.

Forvaltningen vurderer derfor, at sagen burde have været bedre oplyst, og at fejlene kan have haft betydning for udvalgets behandling af sagen. Derfor ønsker den, at Kultur- og Fritidsudvalget i kommunen godkender en gentegnelse af abonnementet på Filmstriben.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere