MediaWatch

Waoo bliver sponsor for cykelhold

Efter en periode som navnesponsor for et nu nedlagt cykelhold flytter tv-distributøren med ejer til World Tour-hold.

Brenton Edwards/AFP/Ritzau Scanpix
Team NTT-rytteren Giacomo Nizzolo i blåt under Tour Down Under i januar. Foto: Brenton Edwards/AFP/Ritzau Scanpix

Waoo, der distribuerer blandt andet tv, bliver sponsor for cykelholdet NTT Pro Cycling, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det danske selskab har tidligere været navnesponsor for cykelholdet Team Waoo, som blev drevet af Virtu Cycling, indtil holdet blev lukket i slutningen af 2019. Virty Cycling har nu købt sig ind i holdet NTT Pro Cycling, og Waoo følger altså med som sponsor.

"Samarbejdet giver os ikke kun eksponering i form af cykelløbene – herunder de største løb på dansk jord. Vi får også en lang række aktiveringsmuligheder, hvor vi kan drage endnu mere nytte af vores partnerskab med NTT Pro Cycling – både internt og eksternt i forhold til nye kunder, egne partnere, leverandører, medarbejdere med mere. Og det har vi indtil nu haft rigtig stor værdi af," udtaler Jørgen Stensgaard, adm. direktør for Waoo, i meddelelsen.

Waoos sponsorat af NTT Pro Cycling, som er en del af World Touren, vil for første gang vise sig til et cykelløb i slutningen af februar, når Omloop Het Nieuwsblad køres i Belgien.

Ud over Waoo har NTT Pro Cycling også indgået en sponsoraftale med det danske IT-selskab Boyum IT, oplyser holdet på sin hjemmeside.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere