MediaWatch

Nent trimmer produktionsforretningen og sætter flere selskaber til salg

En større beskæring af forretningen i Nent Studios, der rummer 32 produktionsselskaber, er undervejs i foråret. En række selskaber i Nent Studios skal skifte ejer – herunder Strong Procutions og Splay One.

Anders Jensen, adm. direktør, Nordic Entertainment Group. | Foto: PR/NENT

Nordic Entertainment Group tager opgør med koncernens brede produktionsforretning, Nent Studios, og sætter flere selskaber til salg. Det sker som et led i mediekoncernens strømlining af butikken mod det nordiske streamingmarked.

Nent Studios, der er en del af Nordic Entertainment Group og består af 32 selskaber, skal være mindre, oplyser Nent i en pressemeddelelse, og fremover alene fokusere på produktion og distribution af serier og film. Blandt de selskaber hos Nent Studios, som arbejder på dén front, er Epiq, Filmnation og Nice Drama.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs