MediaWatch

Ny chef sætter sig i stolen hos DR Midt & Vest

DR's regionalredaktion i Holstebro, DR Midt & Vest, får til januar ny chef, der kommer fra en stilling hos DR Vejret i Aarhus.

Foto: MICHAEL BO RASMUSSEN

Efter syv år skifter daglig leder af DR Vejret, Klaus Wendelboe, rolle og bytter tv-kamera ud med primært radiomikrofoner og bliver en ny chef for DR Midt & Vest med base i Holstebro. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Klaus Wendelboe har tidligere været redaktionsleder på den nu lukkede nyhedskanal DR Update, men har også erfaring i bagagen med regionaljournalistik som tidligere ledende nyhedsredaktør på TV 2 Øst.

"Klaus brænder for at sætte dagsorden med gode, velfortalte historier, og han er optaget af, at journalisterne skal ud i virkeligheden og bruge deres øjne og ører til at holde øje med det, der sker rundt omkring," siger Peder Meisner, der er ledende distriktschef i DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter, i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske dataværktøjer, coronaens ekko i regnskaber og et sommerbarometer, der fortsat svinger os igennem de lyse nætter. Kom med på en rundtur i ugens mediebegivenheder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs