MediaWatch

Yousee-aftale styrker TV 2's nichekanaler i presset tv-marked

Ny aftale mellem Yousee og TV 2 vil forbedre rækkevidden for nichekanaler efter år med fald. "Det er et pænt stykke over 300.000 ekstra, vi når ud til med Charlie," siger salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv.

Stig Møller Christensen, salgsdirektør, TV 2 Betalings-tv. | Foto: TV 2 / DANMARK

Det var et mindre stykke tv-historie, der blev skrevet tirsdag, da Yousee og TV 2 offentliggjorde en ny samarbejdsaftale, der knytter landets største kommercielle tv-station og største tv-distributør tættere.

Aftalen betyder, at Yousee træder mere i karakter som indholdsproducent og vil stå bag et ukendt antal serier sammen med TV 2. Samtidig flytter tre nichekanaler fra TV 2 op i hierakiet i Yousees tv-pakker og forbedrer den rækkevidde ud i husstandene, som har været under konstant pres de senere år, i takt med at der bliver købt færre tv-pakker. Endelig rykker TV 2's streamingtjeneste Play ind i Yousees tilbud side om side med tjenester som Viaplay, Netflix og HBO. TV 2 Play er i forvejen en del af tilbuddet hos andre store tv-distributører som Boxer og Stofa.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs