MediaWatch

Yousee-aftale styrker TV 2's nichekanaler i presset tv-marked

Ny aftale mellem Yousee og TV 2 vil forbedre rækkevidden for nichekanaler efter år med fald. "Det er et pænt stykke over 300.000 ekstra, vi når ud til med Charlie," siger salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv.

Stig Møller Christensen, salgsdirektør, TV 2 Betalings-tv. | Foto: TV 2 / DANMARK

Det var et mindre stykke tv-historie, der blev skrevet tirsdag, da Yousee og TV 2 offentliggjorde en ny samarbejdsaftale, der knytter landets største kommercielle tv-station og største tv-distributør tættere.

Aftalen betyder, at Yousee træder mere i karakter som indholdsproducent og vil stå bag et ukendt antal serier sammen med TV 2. Samtidig flytter tre nichekanaler fra TV 2 op i hierakiet i Yousees tv-pakker og forbedrer den rækkevidde ud i husstandene, som har været under konstant pres de senere år, i takt med at der bliver købt færre tv-pakker. Endelig rykker TV 2's streamingtjeneste Play ind i Yousees tilbud side om side med tjenester som Viaplay, Netflix og HBO. TV 2 Play er i forvejen en del af tilbuddet hos andre store tv-distributører som Boxer og Stofa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs