MediaWatch

TV 2 lancerer ny sportskanal på streamingtjeneste

Et mere internationalt snit og et ønske om at ramme flere unge brugere er en del af bagtæppet for ny digital sportskanal fra TV 2, der skal løfte abonnementssalg på Play.

Frederik Lauesen og Anne Engdal Stig Christensen, hhv. sportschef og adm. direktør, TV 2. | Foto: Jens Wognsen/TV 2

TV 2 Sport X er navnet på en ny sportskanal, som tv-koncernen lancerer på sin streamingtjeneste TV 2 Play. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Kanalen går i luften i januar 2020, og den vil fokusere på bl.a. italiensk og spansk fodbold, som TV 2 sikrede sig dele af rettighederne til i begyndelsen af året, herretennis og basketball fra amerikanske NBA. Ud over at indgå i TV 2 Plays tilbud til kunderne vil selskabet også forsøge at indgå aftaler med tv-distributører om at gøre kanalen til en del af tv-pakkerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs