MediaWatch

Blu henter ny programchef

Produktionsselskabet har ansat Julie Ralund som programchef med ansvar for en række programtyper. Nuværende programchef får titel af underholdningschef.

Julie Ralund tiltræder hos Blu 1. september. | Foto: ISAK HOFFMEYER

Produktionsselskabet Blu udvider 1. september medarbejderstaben, når Julie Ralund indtager posten som programchef. Det oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Hos selskabet får hun ansvar for Blus produktioner inden for reality, livsstil og factual entertainment, ligesom hun vil stå for den daglige ledelse af producentholdet inden for de nævnte genrer. Julie Ralund har tidligere været med til at løbe DR3 i gang og har siden da været ansat hos bl.a. Respirator og United Production.

Anne Brostøm, adm. direktør for Blu, kalder i meddelelsen Julie Ralund "et kæmpe catch".

"Kombinationen af hendes erfaring både med udvikling, produktion, redaktørarbejde og et stærkt ledergen gør Julie til en meget attraktiv ansættelse i chefstaben på Blu. På indholdssiden har Julie en utroligt spændende profil, da hun både er en syleskarp klassisk dramaturg og samtidig nysgerrig, skæv og nytænkende. Den unikke talent-kombi glæder jeg mig utroligt meget til vi får glæde af på Blu," udtaler hun videre.

Blus nuværende programchef Tina Ryom Zachariassen får i samme ombæring ny titel som underholdningschef.

"Vi har været igennem en fantastisk udvikling på Blu, hvor vi har oplevet massiv vækst. Det er derfor på tide, vi udvider i cheflaget på Blu. Tina Ryom Zachariassen skal, som firmaets visuelle magiker, fremover koncentrere sig om det, hun elsker allermest, nemlig underholdningen, og således sikre en vigtig del af Blus dna," udtaler Anne Brostrøm.

Blu kom sidste år ud med det bedste resultat i en årrække. Selskabet, der er ejet af Fremantlemedia, fordoblede driftresultat til 20 mio. kr., og bundlinjen blev løftet fra 7,9 mio. kr. i 2017 til 15,2 mio. kr. Set over de seneste fem år er der sket en fordobling af bruttoresultatet, der i 2018 landede på 60 mio. kr. sidste år.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs