MediaWatch

Medproducent af Aftenshowet får ny bestyrelsesformand

Efter udvidelsen af ejerkredsen tidligere på året udvider produktionsselskabet STV nu også bestyrelsen. Direktør for it-bureau bliver ny formand, og samtidig sætter to nye navne sig om bordet.

Ejerkredsen i produktionsselskabet STV, der består af produktionschef Jens Villebro (tv), producent Daniel Svarts, økonomidirektør Kent Pedersen, udviklingschef Birgitte Koefoed, adm. direktør René Szczyrbak, programdirektør Maria Thastum og producent Jonatan Jerichow. | Foto: PR/STV

Bestyrelsen for produktionsselskabet STV, der sidste år vandt udbuddet af DR's Aftenshowet i samarbejde med kollegaerne i Bermuda, omrokerer i forlængelse af ændringerne i ejerkredsen tidligere på året. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

I januar tog selskabet hul på et nyt kapitel, da stifter og ejer, René Szczyrbak, solgte 49 pct. af aktierne til seks ledende medarbejdere, og dermed udvidede selskabet partnerkredsen til syv. Samtidig blev det besluttet at udvide producentforretningen med kontorer i Sverige og Norge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs