MediaWatch

Nyt produktionsselskab: Netflix og HBO vil oplagt gå efter lokalt non-scriptet indhold

Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen står bag nyt produktionsselskab, der vil lave originale tv-programmer til dels traditionelle broadcastere, men også internationale streamingtjenester, som duoen tror vil mere end fiktion.

Meta Louise Foldager Sørensen. | Foto: Christian Geisnæs

Endnu et dansk produktionsselskab slår dørene op og satser på en eksistensberettigelse med nye, originale non-fiktion-formater brygget på hjemmebane. Sådan lyder det fra Meta Louise Foldager Sørensen, som står bag det nye selskab A&M Productions sammen med manuskriptforfatteren Adam Price.

"Vi kommer ikke til at arbejde med eksisterende formater og være del af en eller anden stor koncern. Vi opfinder originale programmer, som bygges op af stærke værter og med kreative kræfter ved roret. Det er der, vi skiller os ud fra de andre (produktionsselskaber, red.)," siger hun med henvisning til, at mange danske tv-producenter også er en del af internationale produktionskoncerner med et bagkatalog af formater og rettigheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs