MediaWatch

Nyt produktionsselskab: Netflix og HBO vil oplagt gå efter lokalt non-scriptet indhold

Adam Price og Meta Louise Foldager Sørensen står bag nyt produktionsselskab, der vil lave originale tv-programmer til dels traditionelle broadcastere, men også internationale streamingtjenester, som duoen tror vil mere end fiktion.

Meta Louise Foldager Sørensen. | Foto: Christian Geisnæs

Endnu et dansk produktionsselskab slår dørene op og satser på en eksistensberettigelse med nye, originale non-fiktion-formater brygget på hjemmebane. Sådan lyder det fra Meta Louise Foldager Sørensen, som står bag det nye selskab A&M Productions sammen med manuskriptforfatteren Adam Price.

"Vi kommer ikke til at arbejde med eksisterende formater og være del af en eller anden stor koncern. Vi opfinder originale programmer, som bygges op af stærke værter og med kreative kræfter ved roret. Det er der, vi skiller os ud fra de andre (produktionsselskaber, red.)," siger hun med henvisning til, at mange danske tv-producenter også er en del af internationale produktionskoncerner med et bagkatalog af formater og rettigheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs