MediaWatch

Turner hyrer kommerciel udviklingsdirektør

Tv-selskabet bag bl.a. Cartoon Network og Boomerang sætter nye kræfter i spidsen for kommerciel udvikling i Norden og Storbritannien.

Foto: PR/Turner

Tv-selskabet Turner, der bl.a. står bag Cartoon Network, Boomerang og streamingtjenesten Toonix, har ansat Riccardo Donato som direktør for kommerciel udvikling i Storbritannien og Norden. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hos Turner får Riccardo Donato ansvar for styrke indtægter og finde nye kommercielle muligheder for Turners kanaler og tjenester. Han får base i London.

Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør for distribution og digitale partnerskaber hos A+E Networks med base i Storbritannien. Riccardo Donato har tidligere arbejdet for bl.a. BBC og Sky.

"Riccardos unikke ekspertise og erfaring kommer til gode for både vores lineære og ikke-lineære platforme, og han bliver et fantastisk supplement til vores allerede succesrige team," udtaler Pierre Branco, topchef for Turner i Nordeuropa, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs