MediaWatch

TV 2 Play runder 450.000 abonnenter

TV 2 runder et halvskarpt hjørne for streamingforretningen og sætter samtidig mål op om, at hver fjerde krone skal komme fra den digitale omsætning i 2021.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

På et år har TV 2 lagt 100.000 abonnenter til kundebasen på streamingtjenesten TV 2 Play. Det fremgår af en pressemeddelelse fra TV 2.

Selskabet meddelte i november 2017, at tjenesten havde rundet 350.000 brugere – i den nye meddelelse fremgår det, at tallet nu er over 450.000. Samtidig har brugertallet rundet en million - TV 2 oplyser, at en gennemsnitlig husstand med abonnement på TV 2 Play består af 2,2 personer, og dermed har tjenesten rundet 1 mio. brugere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs