MediaWatch

Mediegigant tjener mere end ventet trods let skuffende toplinje

Amerikanske Comcast har netop præsenteret en lidt skuffende omsætning for årets andet kvartal - en smule under analytikernes forventninger. Medieselskabets indtjening bød dog på en positiv overraskelse.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/DOUGLAS C. PIZAC

Den amerikanske mediegigant Comcast har haft et blandet andet kvartal i forhold de forventninger, som analytikerne havde op til offentliggørelsen af regnskabet, der er kommet torsdag før børsåbning.

I andet kvartal endte omsætningen på 21,74 mia. dollar, hvilket var en smule under de 21,82 mia. dollar, som det gennemsnitlige estimat lød på hos analytikerne ifølge Bloomberg News.

Det dækkede over estimater fra 21,41 mia. dollar og op til 22,11 mia. dollar.

På indtjeningen var der omvendt en positiv overraskelse, da Comcast i andet kvartal havde en justeret indtjening per aktie på 0,65 dollar mod analytikernes gennemsnitlige estimat på 0,60 dollar.

Her gik estimaterne fra 0,57 dollar og op til 0,62 dollar. Derved overgik Comcast altså selv det mest optimistiske estimat i forhold til indtjeningen per aktie.

Umiddelbart reagerer investorerne også positivt på regnskabet fra Comcast, der belønnes med en stigning på 2,3 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs