MediaWatch

Tidligere chefredaktør: Uden et salg er TV 2's fremtid truet

Det er ikke nok, at TV 2 for tiden har stigende seerandele og rekordomsætning. Hvis tv-stationens eksistens om 10 til 15 år skal sikres, kræver det store investeringer i teknologi, hvilket et frasalg af 40 pct. ville give mulighed for, lyder det fra tidligere chefredaktør på Radio24syv og B.T.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Frem for at vurdere ud fra seertal og økonomi i dag, burde politikerne og DF i særdeleshed, efter partiet i sidste uge blokerede for et salg af TV 2, se 10 til 15 år ud i fremtiden og vurdere, hvad der på sigt kan gøre TV 2 konkurrencedygtig. Sådan lyder det i en klumme i Politiken fra Suzanne Moll, der blandt andet er kendt som tidligere chefredaktør på både Radio24syv, som hun forlod i 2012 i kølvandet på en intern chefkrise på radioen, og B.T. Hun har også ad flere omgange været ansat i DR – senest i 2009 som kortvarig underdirektør i DR Programproduktion.

Suzanne Moll mener, at politikerne har "en unik chance" for at sikre TV 2's fremtid ved at hive en investeringsparat partner ind i ejerkredsen med henvisning til regeringens - nu nedskudte -  ønske om at sælge 40 pct. af tv-stationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs