MediaWatch

Digitalt produktionsselskab fik fart på i 2017

Drive Studios, der har Nordisk Film i ejerkredsen, fik sparket til væksten sidste år med en femdobling af bruttofortjenesten og et hav af ansættelser. Direktør holder foden på speederen.

Sigurd Bæk Jensen, adm. direktør og medstifter af produktionsselskabet Drive Studios. | Foto: PR / Drive Studios

Det digitale produktionsselskab Drive Studios forlod 2017 med godt gang i hjulene. Siden etableringen i 2016, hvor regnskabet for året viste en bruttofortjeneste på godt 2,9 mio. kr. og et nulresultat, har en bred ordrehøst i 2017 fra bl.a. DR3, Yousee og Facebook resulteret i en femdobling af bruttofortjenesten. Den landede på 14,5 mio. kr. – mens bundlinjen fik mere ilt og landede omkring en kvart million kr. Det fremgår af Drives netop offentliggjorde regnskab.

Produktionsselskabet har eksisteret i lidt over to år og hænger hatten på et bredt udbud af digitale produktioner – fra tv-serier og public service-programmer til DR3 til comedy-indhold og Chrichri TV til Yousee. Sideløbende fylder kommercielle kampagner for virksomheder som Carlsberg og digitalt indhold til Egmonts magasiner i produktionsgangen – sammen med enkelte produktioner til Facebook Watch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs