MediaWatch

TV3-stjerne satser en halv million på eget tv-program

"Familien fra Bryggen"-hovedpersonen Linse Kessler er gået i luften med eget tv-program, som følger hendes liv i Spanien. Hun afviser, at det skal konkurrere med det populære TV3-program, hun selv er en del af.

Linse Kessler (th.) og MTG's danske direktør Kim Poder (tv.). | Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Linse Kessler, som især er kendt fra TV3-programmet "Familien fra Bryggen", gik mandag i luften med sit eget digitale tv-program. Det skriver Ekstra Bladet.

"Costa del Linse" hedder programmet, der viser Linse Kesslers dagligdag i Spanien, hvor hun har investeret i sit eget bed & breakfast. Det er Linse Kessler selv, der står bag programmet, der kan ses online på programmets egen hjemmeside, og finansieringen, som er løbet op i en halv million kr., bekræfter hun.

Prisen for adgang til to sæsoner er 149 kr., og ifølge Ekstra Bladet havde 1322 danskere købt sig adgang en time efter, at første afsnit var blevet frigivet. Ifølge Linse Kessler skal 3200 adgange sælges, for at hun kan få sine produktionspenge hjem.

Linse Kessler afviser, at programmet er en konkurrent til TV3's "Familien fra Bryggen", som har været en af kanalens store trækplastre i flere år.

"Jeg forlader aldrig "Familien fra Bryggen". Jeg skal sparkes ud af TV3, og det ved de også godt. Uanset hvor mange produktioner jeg selv laver, så vil jeg fortsætte med Bryggen," siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs