MediaWatch

P1-vært bliver ny redaktør for DR Tro

DR har oprettet en ny redaktørstilling for at styrke tros- og eksistensstoffet. Stillingen besættes internt af vært på P1-programmet "Tidsånd".

DR har fundet ny redaktør internt til at forbedre dækningen af trosstoffet | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Christoffer Emil Bruun, 45, skifter værtsrollen ud med en stilling som redaktør for DR Tro, skriver mediehuset. Stillingen er nyoprettet og ligger under DR Kultur.

Med jobbet følger ansvaret for den daglige ledelse af bl.a. radioprogrammerne "De højere magter" og "Tidsånd" samt udvikling af nye tv-programmer om trosstoffet.

”Trosstoffet er væsentligt for DR. Fordi det er grundlæggende for vores kultur - og for alle kulturer, og fordi det er væsentligt i mange af de konflikter, som præger samfundet i dag, og i mange menneskers liv. Vi har arbejdet med en styrkelse af stoffet de seneste år på både radio og tv, og nu sikrer vi det fortsatte, daglige fokus med ansættelsen af Christoffer Emil Bruun som redaktør,” siger DR's kulturdirektør Tine Smedegaard Andersen i meddelelsen.

Christoffer Emil Bruun er uddannet historiker og har senest været vært for P1-programmet "Tidsånd". Han har været ansat i DR siden 1994 - med undtagelse af en periode på fem år, hvor han var kronikredaktør og lederskribent på Politiken, indtil han i 2016 vendte tilbage til DR.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs