MediaWatch

24syv: Tidlige morgentimer bliver rå

Radio 24syv bruger de meget tidlige morgentimer til en genreudvidelse - radioen sender 55 minutters råbånd.

Radio 24syv lægger usædvanlig råt ud hver morgen fra den 1. november med programmet ”Råbånd”, som sendes mellem kl. 4 og 5.

Indholdet bliver lidt af en genrefornyelse - nemlig 55 minutters råbånd, der er udtænkt og optaget af mennesker, som vil være med til at skabe eksperimenterende, fornyende og progressiv taleradio.

I løbet af ugen klippes de syv råbånd sammen til en helstøbt dokumentar af tilrettelægger og tovholder på konceptet, Kim G. Hansen. Kim G. Hansen har adskillige radiofoniske nyklassikere på samvittigheden.

Resultatet – en times dokumentar – kan høres søndag eftermiddag i programmet ”24syv Dokumentar”.

”Det her er et ønskejob for mig – den ene dag klipper jeg historien om en ministersekretærs hverdag, den næste alkoholikeren der fortæller historien om hans mors selvmord – det er rock’n roll radio,” siger han i en pressemedelelse.

PFL
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs