MediaWatch

Radio 24syv skal bo hos PeopleGroup

Hvis BerlingskePeople vinder FM4-udbuddet, flytter den nye radiokanal ind til PeopleGroup.

Radio 24syv, Berlingske Medias og People Groups bud på FM4-kanalen, flytter ind hos PeopleGroup, hvis partnerskabet går af med sejren.

Det siger Jakob Kvist, kreativ direktør i ArtPeople og bestyrelsesmedlem i BerlingskePeople, der er eneste byder på public service-radioen, skriver bureaubiz.dk.

"Vi kan blive et mediehus på en ny måde - hvis ellers ansøgningen bliver godkendt. Vi kan mærke det i maven, hvadenten man er bogredaktør, pladeselskabsmand eller reklamemand: Det føles rigtigt. Vi har ikke budt ind for at tjene mange penge - det levner setuppet ikke mulighed for - men fordi vi vil producere indhold, der er spændende. Det er en sjov og ikke mindst mindst vigtig platform, der kan skabe yderligere energi i huset - tilmed i døgndrift," siger Jakob Kvist til bureaubiz.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs