MediaWatch

Radio4 har ingen betænkeligheder ved Støjberg-ansættelse

”Der er er intet etisk eller juridisk til hinder for, at hun kan medvirke i et radioprogram,” siger adm. direktør på Radio4 til Jyllands-Posten om ansættelsen af Inger Støjberg, som i øjeblikket afsoner sin straf for overtrædelse af ministeransvarlighedsloven.

Foto: Jens Dresling

Anne-Marie Dohm, adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør på Radio4, har ingen betænkeligheder ved at give Inger Støjberg, forhenværende minister og medlem af Folketinget, et debatprogram på radiokanalen, selv om Inger Støjberg afsoner en straf på 60 dages ubetinget fængsel for overtrædelse af ministeransvarlighedsloven. Det siger hun til Jyllands-Posten.

”Inger Støjberg afsoner jo sin straf i fuld overensstemmelse med de love og principper, der gælder i et retssamfund. Der er intet etisk eller juridisk til hinder for, at hun kan medvirke i et radioprogram, så derfor har jeg det lidt stramt med synspunktet om, at man skal være forsigtig med at lade hende optræde i medier. Det svarer reelt til en tillægsstraf,” siger Anne-Marie Dohm til Jyllands-Posten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs