MediaWatch

Regional radiogruppe flytter i nye lokaler med pendlende publikum

Efter 30 år i de samme lokaler i Randers flytter Radio ABC til nye lokaler, hvor togpassagerer og kioskkunder kan kigge ind i studierne.

Foto: Lars Pejstrup

Radio ABC flytter i løbet af året radioudstyr og medarbejdere fra de lokaler på Brotoften i Randerse, hvor radiogruppen har boet i siden 1992, og på to etager i den gamle stationsbygning i Randers, som er ejet af DSB.

Radiogruppens kanaler Radio ABC og Radio Alfa får studier med udsigt til de mennesker, der færdes på stationen, som også kan kigge ind.

"Vi bliver rigtig publikumsvenlige, idet der bliver glas ind til studierne i stuen. De mange besøgende på banegården får mulighed for at smugkigge på, hvordan der laves radio - og hvem ved, hvad vi kan finde på, når vi har kunstnere på besøg", siger Ole Søndergaard i meddelelsen.

Det er en lokalplan for Randers Bro, hvor Radio ABC-gruppen hidtil har holdt til, som betyder, at Radio ABC skal ud af de gamle lokaler.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs