MediaWatch

Overblik: Loud har fem ejere og ti partnere i ryggen

Onsdag aften mødes ejerne og partnerne bag den kommende radiostation Loud for første gang for at skåle på gårsdagens sejr. Her får du overblikket over de i alt 15 aktører bag den kommende radiokanal.

Jane Sandberg er direktør for museet Enigma, som er med i partnerkredsen bag Loud. | Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Fra 1. april 2020 går radiokanalen Loud i luften som Danmarks tredje public service-taleradio. Det stod klart tirsdag eftermiddag, da Radio- og TV-nævnet offentliggjorde vinderen af den fireårige sendetilladelse på DAB, som også Radio24syv og DK4 havde budt ind på.

Bag Loud står en ejerkreds på fem regionale radioaktører med Radio Diablo som majoritetsejer. Derudover er der tilknyttet en partnerskabskreds på ti kulturinstitutioner, som ikke bidrager økonomisk til foretagendet, men som skal stille viden, indsigt og indhold til rådighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs