MediaWatch

Overblik: Loud har fem ejere og ti partnere i ryggen

Onsdag aften mødes ejerne og partnerne bag den kommende radiostation Loud for første gang for at skåle på gårsdagens sejr. Her får du overblikket over de i alt 15 aktører bag den kommende radiokanal.

Jane Sandberg er direktør for museet Enigma, som er med i partnerkredsen bag Loud. | Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Fra 1. april 2020 går radiokanalen Loud i luften som Danmarks tredje public service-taleradio. Det stod klart tirsdag eftermiddag, da Radio- og TV-nævnet offentliggjorde vinderen af den fireårige sendetilladelse på DAB, som også Radio24syv og DK4 havde budt ind på.

Bag Loud står en ejerkreds på fem regionale radioaktører med Radio Diablo som majoritetsejer. Derudover er der tilknyttet en partnerskabskreds på ti kulturinstitutioner, som ikke bidrager økonomisk til foretagendet, men som skal stille viden, indsigt og indhold til rådighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs