MediaWatch

Radio24syv søger selv ny DAB-kanal og kvitter partnerskab med Berlingske

Programchefer træder ind i ejerkredsen bag nyt radioselskab, der vil videreføre Radio24syv som digital kanal i ny konstallation uden Berlingske Media. Koncernchef i Berlingske respekterer beslutningen.

Programcheferne Mikael Bertelsen (tv) og Mads Brügger træder ind i ejerkredsen bag dét selskab, som vil søge om den nye digitale radiosendetilladelse. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Efter otte års parløb om Radio24syv siger Peoplegroup og Berlingske Media farvel og tak for nu til hinanden. Peoplegroup og ledende kræfter bag radioen vil således være alene om dén ansøgning, som radiokanalen vil indsende i håbet om at vinde udbuddet af en ny digital radiokanal. Det oplyser Peoplegroup i en pressemeddelelse.

Berlingske Media er i dag hovedejer af Radio24syv med en ejerandel på 70 pct. De resterende 30 pct. af ejerskabet tilhører Peoplegroup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs