MediaWatch

24syv-medejer trækker stikket hvis der bliver pause i sendingen

Radio24syvs ejere vil ikke byde ind på ny DAB-kanal, hvis der – som der er lagt op til – går to måneder, fra Radio24syv bliver slukket på FM, til kanalen kan genopstå på det digitale bånd. "Så kan og vil vi ikke byde, og så lukker Radio24syv," siger bestyrelsesmedlem og medejer.

Foto: Jens Dresling/Politiken

Den tråd, som Radio24syvs fremtid hænger i, er i dag blevet tyndere. Sådan lyder meldingen fra Jakob Kvist, bestyrelsesmedlem i selskabet bag Radio24syv og kreativ direktør hos People Group, der er minoritetsejer af Radio24syv.

Baggrunden er todelt: For det første besluttede kulturminister Joy Mogensen (S) i dag, torsdag, at FM4-udbuddet skal køre videre som hidtil planlagt. Radio24syv meldte sig ud af kampen om sendetilladelsen allerede i marts med henvisning til de geografiske krav, der knytter sig til udbuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs