MediaWatch

Heartbeats lukker ned for liveradio – satser i stedet på podcast

Den digitale radio- og podcastproducent streger live-radioelementet fra sin forretning og vil fremover koncentrere sig om produktion af podcasts. Det er for dyrt, hvis selskabet skal kaste sig over FM eller DAB, lyder det fra stifter og direktør.

Le Gammeltoft, stifter og adm. direktør, Heartbeats. | Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Godt fem år efter Heartbeats blev startet op af den tidligere P3-vært Le Gammeltoft som en ny webradio, er det nu slut med at sende live på nettet. Det oplyser Le Gammeltoft på Heartbeats' hjemmeside.

Heartbeats er de seneste år vokset ud af sin webradio-ramme og har udvidet med adskillige podcastproduktioner inden for musik, kultur, samfund og livsstil for eget brand, for kommercielle partnere og andre. Derudover er forretningen udvidet med både artikler samt videoproduktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs