MediaWatch

Bejlere ser med usvækket appetit på FM4

Både konsortium med Jysk Fynske Medier i spidsen og Nordic Entertainment Group gransker materialet i udbuddet af FM4-kanal. "Vi kigger på det med stor interesse," lyder det fra NENT.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Mere end to tredjedelen af redaktionen skal have base i provinsen, og der bliver et loft for reklameblokkene på 12 minutter dagligt. Rammerne FM4-sendetilladelsen, som Radio24syv har haft siden 2011, blev præsenteret tidligere på ugen, og mens kravene har fået Radio24syv til at stå af hesten, sidder andre bejlere fortsat i sadlen.

Nordic Entertainment Group (NENT) står i forvejen bag en række radiokanaler i Norge og Sverige. Selskabet luftede tidligere på måneden sin interesse for at byde ind på FM4-sendetilladelsen, og den appetit er ikke forsvundet, siger adm. direktør Kim Poder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs