MediaWatch

Statens Serum Institut hyrer pressechef med DR-fortid

Efter tre år som selvstændig kommunikatør har tidligere DR-redaktør fået fast job i det offentlige.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den tidligere DR-journalist Flemming Platz har landet jobbet som pressechef hos Statens Serum Institut, hvor han starter inden længe. Det skriver han selv på Linkedin.

"Jeg glæder mig som et lille barn, til at blive en del af et forskningsinstitut, der eksisterer for at skabe større sundhed og mindre sygdom blandt os alle," lyder det.

Flemming Platz har drevet egen kommunikationsvirksomhed i de seneste tre år, men har erfaring med rollen som pressechef fra sin tid i Københavns Kommune, hvor han var i næsten fem år fra 2012 til 2017.

Han har tidligere brugt flere år hos DR, hvor han bl.a. har været redaktør på programmerne "21 Søndag" og "Kontant".

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs