MediaWatch

FOA henter ny pressechef hos 3F

Fra årsskiftet får fagforeningen FOA ny pressechef, der kommer fra en tilsvarende stilling hos fagforbundet 3F.

FOA får ny pressechef | Foto: Loftlund Olivia/Ritzau Scanpix

Efter to og et halvt år som pressechef i fagforbundet 3F stopper Klaus Lange for at tiltræde i et tilsvarende job hos fagforeningen FOA. Det skriver han selv på Linkedin.

Skiftet sker fra begyndelsen af det nye år, og Klaus Lange vender på den måde tilbage til en arbejdsplads, hvor han som journalist og pressemedarbejder også havde sin gang fra 2014 til 2017.

"Jeg kommer til at savne de gode kollegaer i 3F. De seneste år har vi opbygget en stærk og proaktiv presseindsats, og jeg er stolt af den afdeling, der er vokset frem," skriver Klaus Lange på Linkedin.

Klaus Lange har tidligere arbejdet som kommunikationschef hos Socialpædagogernes Landsforbund og som journalist på avisen.dk og Metroxpress.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs