MediaWatch

Pressechef forlader SAS

Efter mindre end et halvt år som pressechef for SAS i Danmark forlader Kristoffer Meinert flyselskabet i forbindelse med fyringsrunde.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kristoffer Meinert, pressechef for SAS i Danmark, forlader flyselskabet i forbindelse med en fyringsrunde, skriver han på Twitter.

SAS afskedigede mandag 1593 ansatte på dansk grund som følge af coronakrisen, og blandt dem var Kristoffer Meinert. Han tiltrådte stillingen i begyndelsen af året og kom fra et job som journalist og vært på DR's "P1 Debat".

Afskedigelserne hos SAS kom i kølvandet på flyselskabets melding fra april om, at 5000 ud af 13.000 medarbejdere ville blive afskediget som en konsekvens af det pres, coronakrisen har lagt på flybranchen.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs