MediaWatch

Alm. Brand ansætter ny kommunikationsdirektør

Ny kommunikationsdirektør til selskabet kommer med erfaring fra bl.a. Nordea og senest Nets og får bl.a. som opgave at synliggøre selskabet mere.

Tidsvilde Stine/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix
Foto: Tidsvilde Stine/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix

Alm. Brand, der gør sig inden for bl.a. bank, forsikring og pension, har ansat Claus Kappel Christensen som ny kommunikationsdirektør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye kommunikationsdirektør tiltræder 2. januar. Han kommer fra et job hos Nets og har tidligere været ansat hos Nordea i både Danmark og Norden.

"Vi har en ambition om, at Alm. Brand skal vækste og forbedre lønsomheden. Det betyder blandt andet, at vi ønsker at være mere synlige og aktive i vores kommunikation. Vi er derfor glade for, at Claus med sin lange erfaring indenfor både ekstern og intern kommunikation i den finansielle sektor har sagt ja til at drive det arbejde," siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør for Alm. Brand, i meddelelsen.

Posten som kommunikationsdirektør tilhørte tidligere Susanne Biltoft, som Alm. Brand stoppede samarbejdet med i november. Det skete, kort efter Rasmus Werner Nielsen blev konstitueret på topposten som adm. direktør, efter selskabet sagde farvel til den mangeårige topchef Søren Boe Mortensen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere