MediaWatch

Forlag opruster med ny lydbogsredaktør

Byens Forlag vil udvide lydbogsproduktionen og har ansat filminstruktør som ny lydbogsredaktør til formålet. 

Foto: Colourbox

Byens Forlag skruer op for indsatsen på lydbøger og ansætter Christopher Krøyer Magelund som ny lydbogsredaktør. Det skriver forlaget i en pressemeddelelese.

Christopher Krøyer Magelund er uddannet filminstruktør fra filmskolen Super8 og har en bachelor i litteraturhistorie. Opgaven på Byens Forlag bliver at producere og indtale lydbøger for forlaget selv samt for eksterne kunder, fremgår det.

"Vi har oplevet en kraftig stigning i interessen for lydbøger, og vi tror, den kommer til at fortsætte i årene, der kommer. Dog har der manglet gode muligheder for små forlag og for enkelte forfattere for at få produceret og udgivet lydbøger. Derfor har vi selv lavet en lydbogsafdeling, og tilføjelsen af Christopher skal ses i forlængelse af dette," siger Thomas Aagaard Skovmand, der er forlægger på Byens Forlag.

Byens Forlag udgiver årligt 50-70 titler, der udkommer på tryk og som e-bøger, skriver forlaget, der for alvore kastede sig over produktionen af lydbøger i 2021.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs