MediaWatch

Copenhagen Literary Agency splitter op - Lars Ringhof starter nyt

Efter seks år stopper samarbejdet mellem de to ejere af rettighedsagenturet Copenhagen Literary Agency, der fortsætter med Monica Gram i spidsen.

Ledelsen i Copenhagen Literary Agency, der sælger og varetager forfatteres rettigheder internationalt, går hvert til sit. Det fremgår af en meddelse fra agenturet, skriver Bogmarkedet og Kulturmonitor.

Selskabet har gennem de sidste seks år været ejet og ledet af Monica Gram og Lars Ringhof, men uenighed om fremtiden har ført til beslutningen om at stoppe samarbejdet, udtaler de.

“Vi har i alle årene har haft et glimrende samarbejde med at varetage rettighedsforhold for en række danske og skandinaviske forfattere i udlandet, til film og tv og i Danmark, men vore ønsker til agenturet og det fremtidige rettighedsarbejde har udviklet sig i forskellige retninger. Efter endnu et tilfredsstillende resultat i 2020 har vi derfor i god ro og orden besluttet, at vi fremover bedre kan løse opgaver for forfatterne hver for sig."

Mens Monica Gram fortsætter Copenhagen Literary Agency ApS fra den nuværende adresse, vil Lars Ringhof starte et nyt agentur, fremgår det.

Selskabet havde i 2020 et resultat på 183.340 kr. ud af et brutotoresultat på 3,3 mio. kr. Det var lidt under 2019-resultatet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs